SZÁRAZÉPÍTÉS

A gipszkarton alkalmazása a belsőépítészetben számos előnnyel jár. Alacsony önsúllyal rendelkezik, így nem terheli az épületet. A hagyományos építőanyagokkal szemben a szárazépítés gyors és tisztább technológia, mégis szembetűnő változásokat hozhat épületeinkben. Felhasználása igen sokrétű, szinte csak képzeletünk szabhat határt a kivitelezésnek, akár falak, mennyezetek, oszlopok, boltívek, kupolák, polcrendszerek, készítése is megvalósítható. A gipszkarton szerelése után a festés, tapétázás azonnal megkezdhető, mert nincs száradási idő. A gépészeti alapvezetékek vésés és bontás nélkül is tökéletesen elrejthetők a vázszerkezetben.  Az építés során kevés építési hulladék keletkezik, így a technológia környezetbarát.

Gipszkartonból készíthetünk:

  • Álmennyezetet: ajánljuk hő- és hangszigetelés területére finom esztétikai megoldások kivitelezésére, kábelek és vezetékek elrejtése, új és régi épületek mennyezeteinek megszépítésére
  • Válaszfalat: mely bárhová helyezhető alacsony önsúlya miatt, mert nem igényel aljzat- és födémerősítéseket
  • előtétfalakat: meglévő falaink hangszigetelése valamint vezetékek elrejtése céljából
  • Tetőtér beépítést: az ácsszerkezet lakótér felöli oldalának gipszkartonos burkolásával gyorsan és kevés anyag felhasználásával új lakóteret, alakíthatunk ki.
  • Díszítőelemet: szinte minden forma, minta és alakzat készíthető belőle mennyezetre és oldalfalakra egyaránt. Bútorzatok, dobozolások, egyedi és rejtett világítások, rendkívüli belsőépítészeti megoldások, akár íves felületek is. A díszítések mértéke tovább emelhető előre gyártott stukkók és díszítőelemek használatával.
  • Tűzállósága miatt tűzvédelmi feladatokra való felhasználása is lehetséges.

 

Bezso Bau Fővállalkozói Építőipari és Szolgáltató Kft.

6724 Szeged Öthalom u. 50/A

Mobil: +36-70-933-79-78

e-mail: info@bezsobau.hu

Bezso-Bau Kft. © 2009 | www.bezsobau.hu